València en Comú recolza la política de nomenaments del seu regidor Jordi Peris

 

La Coordinadora de la plataforma municipalista considera que les acusacions en este sentit són filtracions interessades per a danyar el prestigi del regidor

 

Davant de certes informacions de premsa relatives a “possibles anomalies en el nomenament de càrrecs i llocs en fundacions i institucions públiques sota la responsabilitat de Jordi Peris”, regidor de València en Comú (VALC), la Coordinadora de la plataforma municipalista ha fet públic un comunicat en el que mostra el seu suport a Peris “davant del que pareix unes manifestacions interessades a fi de danyar el seu prestigi” i subratlla la seua convicció que l’actuació del regidor de VALC s’ha adequat “als principis ètics que regixen la plataforma”.

La Coordinadora de València en Comú precisa en el seu comunicat que estes “notícies aparegudes en premsa” es publiquen “en un moment coincident amb investigacions judicials i mobilitzacions populars contra les pràctiques de l’anterior equip de govern” del Partit Popular. També assenyala la Coordinadora de VALC que “el nostre Codi Ètic, que com s’ha expressat en nombroses ocasions, és la senya d’identitat de València en Comú, establix uns principis clars i ferms sobre l’actuació dels nostres càrrecs electes en relació a les entitats públiques controlades per l’Ajuntament. Per això, els fets arreplegats, de ser certs, suposarien un greu incompliment del mateix, d’ací la nostra incredulitat i sorpresa”.

La Coordinadora de la plataforma municipalista recorda que el Codi Ètic de la formació és un document que “ha sigut subscrit per totes les persones que tenen la consideració de càrrecs públics de València en Comú, regidors i assessors, càrrecs que, com no podia ser d’una altra manera, han comptat amb el respatler dels espais de decisió col·lectiva propis de València en Comú. Estos espais, s’indica en el comunicat, “són oberts a tota la ciutadania i a ells correspon valorar el grau de compliment del Codi Ètic i les seues conseqüències”.

“Davant de la revolada mediàtica originat per la notícia, la Coordinadora de VALC es compromet a “activar amb celeritat els processos de control interns, reiterant el seu caràcter transparent i obert, amb la convicció que totes les persones afectades, en especial el regidor assenyalat per les informacions mencionades, podran aclarir les actuacions realitzades i la seua adequació als principis ètics que regixen la plataforma”.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.