València en Comú recolza l’economia solidària

Jordi Peris, candidat de VALC a l’alcaldia, mostra la seua aposta per “un nou model productiu no pensat per a produir grans beneficis”

Acto candidatura 2

Va ser dimarts passat 5 de maig quan Jordi Peris, candidat a l’alcaldia de València en Comú, i Neus Fábregas, membre de la candidatura de la mencionada plataforma municipalista, es van reunir amb representants de REES (Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària). València en Comú i REES van intercanviar punts de vista sobre l’economia solidària i es va evidenciar un gran nivell de sintonia.

REES, que porta funcionant des de 1997, és una xarxa que agrupa a més de 350 entitats que treballen en l’àmbit de l’economia solidària en tot l’Estat Espanyol. La Xarxa Territorial de la Comunitat Valenciana es va constituir a finals de 2014 i agrupa a entitats que desenvolupen la seua labor en camps com l’agricultura ecològica i la sobirania alimentària, el comerç just, l’acció social, la inserció laboral, les finances ètiques, la solidaritat i el voluntariat, els bancs de temps, el bescanvi i les monedes socials, la Fira Alternativa o la pròpia Universitat de València (IUDESCOOP).
Jordi Peris i Neus Fábregas van compartir en la seua trobada amb representants de REES els seus punts de vista sobre els principis de l’economia solidària i van intercanviar valoracions sobre les propostes de València en Comú respecte d’això, evidenciant-se un alt nivell de sintonia.

Jordi Peris va manifestar al terme de la reunió que València en Comú “aposta per la creació d’ocupació en un nou model productiu no pensat per a produir grans beneficis econòmics a les empreses sinó per a crear millors condicions de vida en la nostra ciutat i, en este sentit, compartim plenament els principis pels quals treballa REES”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.