València en Comú s’obri a la ciutat

La plataforma municipalista va constituir ahir la comissió d’Acció en la Ciutat amb la participació de més de mig centenar de persones.

NdP Comisión Acción en la Ciudad 20151015_7

Més de cinquanta persones van participar ahir en la posada en marxa de la Comissió d’Acció en la Ciutat, constituïda per València en Comú (VALC) amb l’objectiu de desenrotllar el programa de la plataforma municipalista, contactar amb el teixit associatiu de la ciutat i els barris i generar propostes tant per a eixos barris com arreplegar demandes i reivindicacions dels mateixos. La nova comissió d’Acció en la Ciutat, que naix per a obrir VALC a  la tota la ciutat i estendre l’organització pels seus districtes, s’unix a les comissions ja existents en el si de la plataforma: Metodologia, Comunicació, Finances i Confluència.

Les persones assistents “van parlar de tot” en la reunió constituent de la Comissió d’Acció en la Ciutat de València en Comú. Dividits en grups, els assistents van analitzar minuciosament tant les debilitats de VALC i les amenaces que planegen sobre el projecte com la força i les oportunitats que té per a consolidar-se i desenvolupar el seu ambiciós programa polític. Des de la Coordinadora de València en Comú s’apunta que “va ser un debat viu i molt polític del que ja va eixir l’esbós d’algunes línies d’actuació de cara al futur de València en Comú i de la seua incardinació eficaç i operativa en el teixit ciutadà, sempre amb la participació, l’horitzontalitat i la transparència com a senyals d’identitat de la plataforma”.

NdP Comisión Acción en la Ciudad 20151015_6

L’estat d’ànim de les persones assistents va ser, asseguren des de la Coordinadora, “molt positiu, ja que el debat va servir per a continuar amb ànims renovats en el projecte, que a penes té un any d’existència”. En este sentit, s’apunta que “l’obertura de València en Comú a tota la ciutat es definirà en accions concretes que es dissenyaran en les següents reunions” de la comissió constituïda ahir.

Cal recordar que València en Comú, l’embrió del qual va nàixer en el Teatre El Micalet al setembre del passat any amb el nom de Guanyem València, va aconseguir tres regidors en les passades eleccions municipals i forma part del govern municipal de València. “No està mal com a balanç d’un any d’existència”, conclouen des de la Coordinadora.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.