VALÈNCIA EN COMÚ TAMBÉ ÉS GRÈCIA

Comunicat públic de la Coordinadora de València en Comú:

La Coordinadora de València en Comú fa pública la seva solidaritat amb la ciutadania i el govern grecs davant el xantatge que pateixen a les mans dels poders econòmics i financers que han segrestat a Europa amb la Troica i el Eurogrup en el paper de matons, tot al més pur estil mafiós.

València en Comú denuncia la coacció d’aquest conglomerat criminal perquè la ciutadania grega no puga exercir el seu dret democràtic a pronunciar-se sobre les brutals condicions d’un suposat pla d’ajuda dissenyat solament i exclusivament per a retornar un deute il·legítim creat pels bancs i per governs corruptes que poc tenen a veure amb l’actual. Si per a retornar aquest deute, la ciutadania ha de ser sacrificada, que ho siga, aquest és el plantejament tan despietat com a cruel dels qui escanyen a Grècia.

És per açò que València en Comú és suma al NO a aquest pla que votarà gran part de la ciutadania grega el proper diumenge en un referèndum que la Troica i el Eurogrup volen impedir, obstinats com estan en la liquidació dels més elementals drets democràtics i socials amb la crisi-estafa com a excusa.

Per a València en Comú, dir NO el diumenge és dir SÍ a una Europa lliure, justa i oberta; és dir SÍ a una Europa que siga terra d’asil i de llibertats, d’igualtat i de drets, de prosperitat i de pau per a tota la ciutadania.

Per a València en Comú, dir NO el diumenge és dir NO a una Europa mesquina i rapaç; és dir NO a una Europa tancada i liberticida; és dir NO a una Europa arrogant i explotadora; és dir NO a una Europa de mafiosos i xantatgistes; és dir NO a una Europa de banquers i mercaders; és dir NO a una Europa de cor de pedra i cervell de calculadora; és dir NO a una Europa cruel i despietada.
Per a València en Comú, dir NO el diumenge és dir NO a l’Europa dels canalles.

És per açò que València en Comú és suma a la concentració prevista per a les vuit de la vesprada del pròxim dissabte a la Plaça de l’Ajuntament, Plaça Sintagma per a l’ocasió, amb la finalitat de cridar ben alt i ben clar “Grècia, no estàs sola” i “Jo vaig amb Grècia”.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.