València en Comú torna a recolzar les Marxes de la Dignitat

 

La plataforma municipalista subratlla que “per a aconseguir una verdadera transformació social” és necessari “seguir organitzant-nos i mobilitzant-nos en els carrers”

 

Amb el lema “Pa, Treball, Sostre, Dignitat. Per una rebel·lió democràtica a Europa”, les Marxes de la Dignitat tornen a eixir als carrers, esta vegada de forma descentralitzada, el dissabte 28 de maig. La manifestació de València serà a les sis de la vesprada d’eixe dia i eixirà de la Plaça de Sant Agustín per a transcórrer per Sant Vicent, Periodista Azzati, Plaça de l’Ajuntament, Barques, Pintor Sorolla, Plaça Alfons el Magnànim i Justícia fins a desembocar en la Delegació del Govern del carrer Colom. València en Comú (VALC) torna a recolzar les Marxes de la Dignitat i subratlla que “per a aconseguir una verdadera transformació social” no n’hi ha prou amb entrar en les institucions, sinó que és necessari “seguir organitzant-nos i mobilitzant-nos en els carrers”.

Cartell_Mani_28_maig

València en Comú, davant de la convocatòria de les Marxes de la Dignitat el pròxim 28 de maig, assenyala que “ens sobren motius per a eixir als carrers contra la precarietat laboral, la desocupació, la repressió que patim les activistes per una llei mordassa que retalla els nostres drets de manifestació i protesta, contra la LOMCE i la privatització de recursos bàsics com la sanitat i l’educació, per les violències que patim dia a dia les dones…”. Per tot això, VALC crida ”a moviments socials de qualsevol tipus i a organitzacions polítiques a eixir novament juntes als carrers, perquè som una marea que no podran callar”.

Per a la plataforma municipalista, “guanyar les institucions fa un any va ser l’inici del canvi, però aconseguir una verdadera transformació social i recuperar la dignitat com a poble passa també per seguir organitzant-nos i mobilitzant-nos en els carrers. No podrem construir polítiques socials transformadores si no aconseguim abans guanyar els carrers”.

En este sentit, València en Comú recorda que “les plataformes municipalistas sorgim després de la necessitat d’ajuntar-nos totes les forces del canvi per a tirar de les institucions les polítiques de retalls, de corrupció i d’atac als nostres drets humans; vam saber que la unitat era l’únic camí. I, per això, som conscients que la unitat en els carrers per a construir un poder popular és també el camí per a ser una marea d’activistes imparable”.

D’esta manera, VALC fa seu el lema de les Marxes de la Dignitat: “El 26 de juny, dies de les eleccions generals, podem guanyar el país, però este 28 de maig necessitem ser milers prenent els carrers Per a recordar al poder econòmic, eixe que no es presenta a les eleccions, que seguirem en peu de rebel·lia fins a aconseguir que els nostres drets i dignitat siguen una realitat. Exigim pa, sostre i treball per a totes”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.